Garmin fenix 5S Plus, srebrni s crnim remenom

Šifra artikla: 0672174
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena:3.093,75 Kn
Dodaj u košaricu


Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Opis artikla

fenix 5S Plus robustan je GPS multisport sat visokih performansi za velike izazove i pristaje i na mala zapešæa. Budite bolji nego juèer uz napredno mjerenje performansi, karte, glazbu i još mnogo toga.

fenix 5S Plus

fenix 5S Plus robustan je GPS multisport sat visokih performansi za velike izazove i pristaje i na mala zapešæa. Budite bolji nego juèer uz napredno mjerenje performansi, karte, glazbu i još mnogo toga. Uz TOPO karte u boji s funkcijom Trendline™ za odreðivanje rute na temelju popularnosti pronaæi æete najbolje staze i slijediti ih. Uz to, možete pohraniti do 500 pjesama za slušanje glazbe u pokretu bez telefona3. Ostale funkcije ukljuèuju mjerenje pulsa na zapešæu1, pametne obavijesti2 i Garmin Pay™, rješenje za beskontaktno plaæanje4.

Karte i rute
Svi satovi iz serije fenix 5 Plus sada se isporuèuju s TOPO kartama u boji s funkcijom Trendline™ za odreðivanje rute na temelju popularnosti za vaše vježbanje, vožnje i pustolovine. Milijarde kilometara Garmin Connect™ podataka prikupljenih od korisnika poput vas pomažu vam da pronaðete i slijedite najbolje staze i rute. Trèanje po povratnoj ruti i Vožnja po povratnoj ruti opcije su izrade ruta koje vam na temelju unesene željene udaljenosti predlažu odgovarajuæe staze.

Glazba
Uz sve satove iz serije fenix 5 Plus možete uživati u slušanju glazbe u pokretu bez telefona. Sat ima ugraðenu memoriju na koju možete pohraniti do 500 pjesama. Jednostavno preuzmite omiljene pjesme i putem slušalica (prodaju se odvojeno) opremljenih Bluetooth® tehnologijom uživajte u njima dok ste u pokretu, bilo to trèanje, vožnja bicikla, planinarenje ili brza pauza za kavu. Možete èak i sinkronizirati omiljene popise pjesama iz odabranih streaming servisa i uživati u zabavi bez oglasa gdje god se nalazili.

Mjerenja performansi
Svaki fenix sat opremljen je funkcijama za trèanje, treniranje i mjerenje performansi koje su toliko napredne da imate osjeæaj da trenirate s trenerom koji vam se nalazi na zapešæu. Odaberite fiziološka mjerenja, dinamiku trèanja, funkcije praæenja kondicije i mnoge druge i pratite statistiku vježbanja, mjerite napredak i dodatno poboljšajte kondiciju. Prethodno uèitani profili aktivnosti ukljuèuju plivanje na otvorenoj vodi, terensko trèanje, brdski biciklizam, planinarenje, skijanje, triatlon, uspravno veslanje na dasci za surfanje, golf i mnoge druge. Možete i preuzeti napredne planove vježbanja i treniranja za dodatnu motivaciju.

Garmin Pay™
Nemate gotovine? Nemate novèanik? Nema problema. Svi satovi iz serije fenix 5 Plus opremljeni su našim praktiènim rješenjem za beskontaktno plaæanje Garmin Pay. Trebate samo postaviti svoj fenix digitalni novèanik na usluzi Garmin Connect™ i spremni ste za kupovinu u pokretu. Uz Garmin Pay brzo æete proæi kroz kase i nastaviti s putovanjem.

Vrhunski materijali
Izgraðeni da traju, dizajnirani za performanse: bogati, elegantni satovi iz serija fenix 5 i fenix 5 Plus kombinacija su napredne Garmin tehnologije i vrhunskih materijala kao što su titanij za laganu udobnost, izdržljivi nehrðajuæi èelik, najbolja puna zrnata koža i opcionalno safirno staklo izvanredne otpornosti na ogrebotine.

Garmin Connect™
Pratite razinu kondicije. Preuzmite napredne planove vježbanja i treniranja. Pratite podatke, bilježite vježbanja, izazovite prijatelje i svoje rezultate podijelite putem društvenih medija. Kada je sinkroniziran, fenix sat vam omoguæuje da uz pomoæ usluge Garmin Connect, naše online fitness zajednice napravite sve to i još mnogo više.


Osnovne karakteristike:
Tip artikla: Sportski gadgeti
Velièina kuæišta: Pametni sat do 7 dana; GPS do 11 sati; GPS i reprodukcija glazbe do 4,5 sati;UltraTrac™ naèin rada do 25 sati