PANASONIC bežièni zvuènik SC-UA30E-K, all in one, karaoke, B

Šifra artikla: 02391057
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena:1.591,63 Kn
Dodaj u košaricu


Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Opis artikla

Moæan i jasan zvuk: Zvuk koji ispunjava prostoriju, 4 cm x 4 visokotonska zvuènika / Jukebox Request: Aplikacija MAX Juke / Prave karaoke s 2 prikljuèka za mikrofone

SC-UA30 Bežièni zvuènik SC-UA30

Nevjerojatno èist, dinamièan zvuk koji ne biste oèekivali iz tako kompaktne jedinice. SC-UA30 ostvaruje sjajan zvuk za svaku priliku. Ponesite ga u sobu, na verandu ili u garažu. Uživajte u okupljanju s prijateljima i obitelji i zabavite se uz glazbu.

ŽIVOT S GLAZBOM, IZNOVA OSMIŠLJEN
URBAN AUDIO sa svojim modernim dojmom i zvukom koji obara s nogu u potpunosti je redizajniran fantastiènim znaèajkama s ciljem da se postigne savršenstvo. Vrijeme je da osjetite bujicu emocija sa svakom notom. Doživljaj glazbe uzdignite na sasvim novu razinu, za sebe i svoje najdraže. Jedan i jedinstven elegantni glazbeni doživljaj – neka uz URBAN AUDIO vaš život odzvanja sasvim novom rezonancom.

Glazba je u zraku
Sveobuhvatan zvuk koji ispunjava sobu i Bluetooth Audio Link Uz nevjerojatno široko zvuèno polje i snažan bas, UA30 daje vam 180° zvuka koji ispunjava sobu bez obzira gdje se nalazili. Uz to, Bluetooth omoguæuje uživanje u impresivno dinamiènom zvuku prilikom gledanja glazbenih spotova, sporta ili drugog programa na Panasonic TV-u. Možete podesiti jaèinu zvuka s daljinskim upravljaèem za televizor.

Protresite kuæu
AIRQUAKE BASS Snažan bas kakav je potreban za sjajne zabave dodatno je pojaèan jedinstvenim sustavom Bass Reflex System. Jedinstvenom tehnologijom ulaza zvuk se širi, a da pritom ne gubi rezonantnost generiranu u stražnjem dijelu zvuènika. Tako se dodatno pojaèava bas kako bi nastao moæan zrakotresan doživljaj.

Budite u pokretu
Praktièan dizajn u jednom kuæištu Opremljen ruèkama s obje strane, kompaktni dizajn u jednom kuæištu omoguæuje lako prenošenje tako da možete slušati omiljenu glazbu bilo gdje, èak i vani na verandi ili u garaži. Kada osjetite potrebu, zgrabite UA30 i zaputite se na zabavu s obitelji i prijateljima!

Razvedrite život
Plavo osvjetljena linija Središnja plavo osvijetljena LED linija daje prostoriji fora atmosferu i omoguæuje poseban doživljaj.

Zabava nikad ne prestaje
Aplikacija Panasonic MAX Juke* Uz aplikaciju Panasonic MAX Juke jednostavno je reproducirati glazbu na ureðaju UA30 putem vašeg pametnog telefona ili onoga vaših prijatelja. Funkcije ukljuèuju odabir pjesama i reprodukciju popisa pjesama. Kontrolirajte jaèinu tona i ekvalizator putem pametnog telefona i uživajte u glazbi uz novi osjeæaj slobode. Možete reproducirati pjesme putem USB memorije putem Jukebox Requesta. * Aplikacija Panasonic MAX Juke App zahtijeva pametni telefon s bežiènom tehnologijom Bluetooth® (Android™2.3 ili noviji). • Oznaka i logotip Bluetooth® registrirane su robne marke u vlasništvu Bluetooth SIG, Inc. A bilo kakva upotreba takvih oznaka od strane Panasonic Corporation podliježe licenciranju. Ostali zaštitni znaci i tržišni nazivi pripadaju njihovim vlasnicima. • Google Play i logotip Google Play robne su marke u vlasništvu tvrtke Google LLC.

Pjevajte iz duše
Full Karaoke UA30 omoguæuje vam uživanje u karaokama kod kuæe ne samo s jednim veæ s dva prikljuèka za mikrofon tako da možete ukljuèiti dva mikrofona i pjevati duete s prijateljima. Razne funkcije kao što su Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control i Mic EQ olakšavaju pjevanje. A funkcija Echo stvara sjajne efekte za pjevanje karaoka. * Tempo Control može se koristiti uz USB. • Funkcija Karaoke može se koristiti uz sve izvore zvuka.Ostale karakteristike:
Ostalo: USB

Dodatna oprema:
Dodatna oprema: Daljinski upravljaè

Osnovne karakteristike:
Snaga: 300W