VIVAX HOME hladnjak DD-207 SL- dvoja vrata

Šifra artikla: 02357083
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena:1.488,80 Kn
Dodaj u košaricu


Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Opis artikla

DD-207 SL, Neto zapremina hladnjaka 166 l, Neto zapremina zamrzivaèa 41 l, Broj polica u hladnjaku 4, Broj ladica u hladnjaku 1, Energetska klasa A+, Ostalo Srebrni, 3 staklene police, jedna metalna polica, promijenjiv smjer otvaranja vrata, podesive nogice, spremnik za jaja, kalup za led, prozirne ladice za povræe, NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!, Boja srebrna, Dimenzije ureðaja (ŠxVxD) 55.0x55.0x143.0 cm

Vrlo praktièan hladnjak i zamrzivaè Vivax DD-207 srebrni, zadovoljit æe veæinu korisnika jer se radi o hladnjaku i zamrzivaèu sa dvoja vrata i kapacitetu dovoljnom za veæinu obitelji sa prosjeènim brojem èlanova. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za obitelji i manje zajednice te prostore kao što su stanovi, kuæe, ali i kuæe za odmor ili apartmani. Zapremina hladnjaka od 166l sa ukupno tri staklene police osigurat æe vašim namirnicama svježinu i produljiti vrijeme korištenja dok æe ladica u dnu hladnjaka ostaviti moguænost da svježe voæe i povræe odvojite od ostatka namirnica. Zamrzivaè ukupne zapremine 41l osigurat æe sigurno zaleðivanje vašeg povræa, sladoleda, mesa i svega što želite uz malu potrošnju energije sa svoje maksimalne 4 zvjezdice. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute. NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!

Osnovne karakteristike:
Energetski razred: A+
Neto zapremina zamrzivaèa [l]: 41
Neto zapremina zamrzivaèa [l]: srebrna
Boja: 41
Boja: srebrna
Obujam hladnjaka neto [l]: 166

Ostale karakteristike:
Ostalo: Srebrni, 3 staklene police, jedna metalna polica, promijenjiv smjer otvaranja vrata, podesive nogice, spremnik za jaja, kalup za led, prozirne ladice za povræe, NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!
Broj polica u hladnjaku: 4

Dimenzije i masa:
Broj ladica u hladnjaku: 1

Dimenzije i masa:
Broj ladica u hladnjaku: 55.0x55.0x143.0

Dimenzije i masa:
Dimenzije ureðaja (ŠxVxD) [cm]: 1

Dimenzije i masa:
Dimenzije ureðaja (ŠxVxD) [cm]: 55.0x55.0x143.0
Broj polica u zamrzivaèu: n/a
Broj ladica u zamrzivaèu: n/a
Broj kompresora: 1
Ugradbeni: NE
Samostojeæi: DA