VIVAX HOME hladnjak TTL-112 - u razini plohe

Šifra artikla: 02356062
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena:1.010,03 Kn


Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Opis artikla

TTL-112, Neto zapremina hladnjaka 112 l, Broj polica u hladnjaku 3, Broj ladica u hladnjaku 1, Energetska klasa A+, Ostalo Staklene police i ladice, Unutrašnje svijetlo, promjenjiv smjer otvaranja vrata, Energetska klasa A+, Veæi kapacitet i niža elektièna potrošnja; NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!, Boja bijela, Dimenzije ureðaja (ŠxVxD) 50,1x84,5x54 cm

Vrlo praktièan hladnjak u razini radne plohe Vivax TTR-98, zadovoljit æe svakog korisnika koji nema potrebe za spremanjem veæih kolièina hrane. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za manje prostore kao što su manji stanovi, sobe, kuæe za odmor ili apartmani. Takoðer je popularan u studentskoj i radnièkoj populaciji koji žive kao samci. Zapremina hladnjaka od 112l sa ukupno tri staklene police osigurat æe vašim namirnicama svježinu i produljiti vrijeme korištenja dok æe ladica u dnu hladnjaka ostaviti moguænost da svježe voæe i povræe odvojite od ostatka namirnica. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute. NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!

Osnovne karakteristike:
Neto zapremina hladnjaka [l]: 112
Neto zapremina zamrzivaèa [l]: 0
Broj polica u hladnjaku: 3
Broj ladica u hladnjaku: 1
Broj polica u zamrzivaèu: n/a
Broj ladica u zamrzivaèu: n/a

Ostale karakteristike:
Broj kompresora: 1
Energetska klasa: A+
Ostalo: Staklene police i ladice, Unutrašnje svijetlo, promjenjiv smjer otvaranja vrata, Energetska klasa A+, Veæi kapacitet i niža elektièna potrošnja; NOVOST: 5g TVORNIÈKOG JAMSTVA!!!
Boja: bijela

Dimenzije i masa:
Dimenzije ureðaja (ŠxVxD) [cm]: 50,1x84,5x54
Ugradbeni: NE
Samostojeæi: DA